Sobre mi

   Sóc titulada en FEDA com a instructora de hiphop (2007). Professora de hip hop infantil, adolescent i adult, he treballat en varis centres: Club de Tennis Sant Cugat, Q-Sports Sabadell, SAF (UAB), LindyHop.cat, SpanktheBaby i actualment en el Mou-te i El Gimnàs.  Em vaig iniciar a la dansa en ballet als 7 anys i vaig continuar la trajectòria en gimnàstica rítmica, aeròbic, jazz-funky, hip hop, salsa i swing.

He rebut formació continuada en diferents especialitzacions del hip hop. Vaig formar part de la companyia de dansa Leftovers, fusió de contemporani i hip hop a càrrec de Josean del Torres. Coreògrafa i ballarina del grup Gym Crew i el grup de competició Unlimited, premiat en dues competicions de dansa urbana el 2015. Actualment rebent formació de hip hop amb Rookies of Barna de Chris Solé i MegaCrew de Mario i Christian.

Professora de Lindy Hop i Jazzsteps a El Gimnàs, Sabadell. M’he format en LindyHop en escoles de Barcelona i campus internacionals com Herrang 2011, Barswingona 2011- 2014, Stompyourfeet 2014-2015, Summercamp 2015, SwingSummit 2015. Actualment estic potenciant l’electroswing, estil de música amb la qual ballo una fusió de charleston/jazzsteps i hip hop. En aquest camp sóc coreògrafa i ballarina de la companyia Electrosisters.

He col•laborat amb varis projectes socials relacionats amb el Lindy Hop a través de l’organització Rythmforchange dirigida per Sara Planas. En l’àmbit del swing he participat en una promoció de la botiga de roba vintage Faura i el programa de TV3 “La Sonora”. Com a coreògrafa i ballarina he dirigit un projecte de videoclip de “La casa azul” i he treballat amb la cantant Alexa Lase.

Segueix-me a Fb, Instagram i el meu canal youtube.

 

Els meus inicis…

collage infantil

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s